Weblog

Hier kunt u interessante nieuwsberichten, product informatie of andere informatie opvoeren die u wilt delen met uw klanten.

Blog posts

Terug

Bericht Kerst 2016

Beste klokkenliefhebbers,

En alweer is het jaar haast om. Het lijkt wel of ik u eenmaal per maand een eindejaarsbrief schrijf. Laat ik, de gewoonte getrouw, beginnen met u heel prettige feestdagen te wensen en natuurlijk vooral veel geluk en voorspoed in het jaar dat voor ons ligt: 2017. Met betrekking tot mijn uitgebreide klokkenverzameling: er zijn in het afgelopen jaar weer heel wat klokken bijgekomen en vertrokken. Zo heb ik een aantal mooie staande klokken aan mijn verzameling kunnen toevoegen, maar ook wandklokken, tafelklokken en pendules. Deze klokken staan nog niet allemaal op mijn site en daarom nodig ik u meer dan ooit uit om bij mij thuis eens een kijkje te komen nemen. Overal in onze hoge woning 
(vier trappen) vindt u klokken, van het souterrain tot en met de zolder. Dat mijn vrouw minder enthousiast is dan ik zal u niet verbazen.

Hoe dan ook: mijn verzameling is nog steeds zeer de moeite waard. En ik hoop, dat u dat het komende jaar komt bevestigen, u bent hartelijk welkom. Uw bezoek verplicht u uiteraard tot niets. Wel graag even van te voren bellen voor het maken van een afspraak.

Intussen wens ik u nogmaals alle goeds voor het volgend jaar en hopelijk: tot ziens!

Met een hartelijke klokkengroet,

Hans
"De klokkenverzamelaar"
www.klokkenverzamelaar.nl


Written by - 24-12-2016 19:59

Laatst geupdate op: 24-12-2016 20:00

Tags: